JAIMALA : PRESENTED BY MUKRI (ACTOR)

Let’s listen, the program ‘Jaimala’ presented by ‘Comedy Actor Mukri’. In the 1980’s, Amitabh Bachchan’s superhit film, Sharabi’s evergreen dialogue, ‘Munchhein ho to Natthulaal jaisi varna na hon’. Actor Mukri, who plays Natthulaal in the film, worked in several superhit films in the 70s and 80s. The real name of Mukri was Mohammed Omar Mukri, who appeared as a comedian in the movies.

1.Na milta hum to

2. Main chand aur sitaron ki

3. Humse ka bhool hui

4. Humein tumase pyar kitna

5. Aap ki nazaron ne samajha

6. Pankh hote to ud aati re

7. Tu jahan -jahan chalega

8. Ek chokariya beech bajariya

https://www.youtube.com/watch?v=VayuMQL-POE

आइये सुनते हैं, ‘हास्य अभिनेता मुकरी’ द्वारा प्रस्तुत कार्यक्रम ‘जयमाला’।   १९८०  के दशक में आई महानायक अमिताभ बच्चन की सुपरहिट फिल्म शराबी का एवरग्रीन डायलॉग ‘मूंछे हों तो नत्थुलाल जैसी वरना ना हो’। फिल्म में नत्थुलाल का किरदार निभाने वाले अभिनेता मुकरी ने 70 और 80 के दशक में कई सुपरहिट फिल्मों में काम किया। फिल्मों में बतौर कॉमेडियन नजर आने वाले मुकरी का असली नाम मोहम्मद उमर मुकरी था।

१. ना मिलता हम तो 

२. मैं चाँद और सितारों की 

३. हमसे का भूल हुई 

४.हमें तुमसे प्यार कितना 

५. आप की नज़रों ने समझा 

६. पंख होते तो उड़ आती  रे 

७. तू जहाँ-जहाँ चलेगा 

८. एक छोकरिया बीच बजरिया 

One Comment

  1. S.Shivashankar November 17, 2018 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.